• Foto

  Su Fei Yap

  Su Fei Yap studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam (1987). Zij is sinds 1988 werkzaam als advocaat in de civiele praktijk bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam, waaronder vanaf 1996 bij het kantoor Westhoff Advocaten. In 2014 heeft zij samen met Karen de Bie, Colette Ficq en Siebold de Vries het kantoor Oudezijds Advocaten opgericht.

  Zij behandelt zaken op het gebied van personen- en familierecht en zij heeft op dat rechtsgebied een ruime en specialistische ervaring. Hierbij adviseert, onderhandelt en procedeert zij in zaken van echtscheiding, huwelijksvermogensrecht, verdeling van de gemeenschap van goederen, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en verdeling en verrekening, in alimentatiekwesties, in gezag- en omgangszaken, alsmede bij andere familierechtelijke kwesties.

  Su Fei heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het hoofdrechtsgebied geregistreerd Personen- en Familierecht en als sub rechtsgebieden echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning.

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te halen op het geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Su Fei is lid van Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Naast haar werkzaamheden als advocaat treedt Su Fei op als lid en reserve voorzitter van de onafhankelijke Klachtencommissie van De Jeugd- & Gezinsbeschermers.

  Contact
     020-515 0259 (rechtstreeks)
    sfyap@oudezijdsadvocaten.nl
     profiel