• Foto

  Colette Ficq

  Colette Ficq studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij is sinds 1989 werkzaam als advocaat. Na vele jaren bij Westhoff Advocaten werkzaam te zijn geweest heeft zij samen met Karen de Bie, Siebold de Vries en Su Fei Yap in 2014 het kantoor Oudezijds Advocaten opgericht.

  Zij adviseert en procedeert over collectieve en individuele arbeidsrechtzaken en vertegenwoordigt daarbij zowel (internationale) ondernemingen als particulieren.

  Zij voltooide de Grotius specialisatie opleiding arbeidsrecht en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam.

  Colette Ficq is naast het arbeidsrecht ook gespecialiseerd in het personen –en familierecht. Zij richt zich op advisering en geschillen over (echt)scheiding, kinder  -en partneralimentatie, omgang, gezag en de vermogensrechtelijke afwikkeling van het huwelijk of de samenleving.
  Colette Ficq is lid van Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht.

  Colette Ficq heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht;
  • Personen –en familierecht.

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Talen: Frans, Spaans, Engels

  Contact
     020-515 0257 (rechtstreeks)
    cficq@oudezijdsadvocaten.nl
     profiel